Over Maple Leaf Media

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeroen Pilon en met mijn enthousiaste, flexibele manier van werken help ik opdrachtgevers stappen te maken en hun impact te vergroten.

Na ruim twaalf jaar bij een groot sportdatabureau werkzaam te zijn geweest, kwam ik tijdens de coronacrisis plotseling zonder werk te zitten. Met een studie Communicatiewetenschap en grote interesse in grafisch ontwerp op zak, leek het mij een uitgelezen mogelijkheid om theorie en praktijk eigenhandig samen te brengen.

Van jongs af aan ben ik in mijn vrije tijd veel met computers, websites en grafische toepassingen bezig geweest. Tijdens mijn middelbareschooltijd beheerde ik diverse websites en ontdekte ik dat docenten werkstukken met een verzorgde opmaak onbewust beter leken te beoordeelden.

Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd en zijn de mogelijkheden alleen nog maar groter geworden. Dankzij mijn aanpassingsvermogen en brede algemene kennis kan ik deze mogelijkheden goed benutten om opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn.

jeroen_500

Over Maple Leaf Media

Werkwijze

Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij mij voorop. Om tot de meest optimale dienstverlening te kunnen komen hecht ik veel waarde aan goede onderlinge communicatie.

Door regelmatig overleg te hebben en je op afstand mee te laten kijken, blijf je altijd op de hoogte en kan feedback razendsnel worden verwerkt. Tijdens dit proces neem ik graag de tijd om mee te denken, keuzes toe te lichten en zaken duidelijk uit te leggen.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met zowel de inhoud als de uitstraling van je communicatiemiddelen? Iemand die niet snel tevreden is en je in het gehele creatieve proces kan betrekken? Neem dan gerust eens contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Over Maple Leaf Media

Veelgestelde vragen

In dit overzicht vind je het antwoord op een aantal belangrijke vragen. Heb je een andere vraag? Stel hem gerust en ontvang binnen één werkdag een antwoord.

Een betrekkelijk kleine opdracht kan al binnen enkele werkdagen worden opgeleverd. Het ontwikkelen van een website duurt natuurlijk wat langer en is afhankelijk van de omvang van het project. Voor een goede schatting kun je het beste even contact opnemen.

Jazeker, maatwerk begint al bij iets kleins als bijvoorbeeld een banner ontwerpen.

Dat hangt van het soort opdracht af, als je bijvoorbeeld een website gerealiseerd wilt hebben, is het logisch om een vaste prijs af te spreken.

Voor dienstverlening als teksten schrijven of het leveren van support reken ik normaal gesproken een vast uurtarief.

Aangezien bij veel opdrachten maatwerk komt kijken, is het lastig om een concreet prijsoverzicht te maken. Toch kan ik je snel een indicatie geven door even te appen, bellen of mailen.

Een style guide is een soort handleiding waarin staat aangegeven hoe een logo of huisstijl consistent kan worden toegepast. Denk daarbij aan richtlijnen voor het gebruik van logo's, variaties daarvan, lettertypes en kleuren.

Bij de prijs voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl zit standaard een style guide inbegrepen.

Meer weten?

Via de WhatsApp-knop op de mobiele site plan je snel een afspraak of ontvang je snel een antwoord op je vragen. Daarnaast kun je natuurlijk ook het contactformulier invullen, een mailtje sturen of even bellen.

Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.

Telefoonnummer

+31 6 1341‌ 0918

E-mailadres

info@‌mapleleafmedia.nl

Chat openen