Cases

Rijschool Woltheus

Met plezier je rijbewijs halen

In de wijde omgeving van Alkmaar is geen straat deze ambitieuze rijschool onbekend. De instructeurs van Rijschool Woltheus staan klaar om leerlingen zonder wachttijd tot volwaardige bestuurders op te leiden.

Website

In een branche met veel concurrentie kun je het verschil maken door op te vallen. Vanuit deze gedachte was de oude website dringend aan een metamorfose toe. Het ontbreken van een gevectoriseerd bedrijfslogo (en het originele lettertype) vormde hierbij geen enkel obstakel, met behulp de juiste software was deze snel getekend.

De recentelijk gelanceerde website bevat een nieuw huisstijl en diverse mogelijkheden om contact op te nemen. De geïntegreerde WhatsApp-knop is daarbij een groot succes gebleken, volgens de rijschoolhouder zijn potentële nieuwe leerlingen nu veel eerder geneigd contact op te nemen.

Boekingsmodule met betaalfunctie

In 2023 is Rijschool Woltheus begonnen met het aanbieden van theoriecursussen vanuit een eigen lesruimte. Om de beschikbaarheid, aanmeldingen en betalingen inzichtelijk te houden, is voor een in de website geïntegreerde boekingsmodule gekozen. Dankzij een op maat gemaakte handleiding kan de rijschoolhouder de administratie zelfstandig beheren en de kalender up-to-date houden.
Om online betalingen te kunnen ontvangen is een koppeling met het betaalplatform van Mollie gerealiseerd. Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om de gunstige tarieven en uitstekende support.


Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.