Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

Cases

Leistra Schilderwerken

Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

De oude website van Leistra Schilderwerken werd niet meer actief beheerd en was spontaan uit de lucht verdwenen. Een goed moment om helemaal vanaf nul met iets nieuws te beginnen.

Website

Omdat Leistra Schilderwerken al van een spetterend logo was voorzien, zou het vreemd zijn geweest om niet met dezelfde kleuren aan de slag te gaan.

De nieuwe website bevat veel wit zodat het blauw en geel er mooi uitspringen en de roze accentkleur goed tot zijn recht komt. Ook voor de inhoud kreeg ik de vrije hand en heb ik gekozen voor korte teksten met duidelijk uitgelichte  waarden, diensten en voordelen.

Hosting

Omdat de oude website al compleet uit de lucht was, en zelfs de domeinnaam bleek te zijn verlopen, heeft Leistra Schilderwerken gekozen voor een alles-in-eenoplossing met hosting en support. De opdrachtgever heeft vrijwel geen omkijken naar zijn website en hoeft niet bang te zijn dat deze nog een keer spontaan van het web verdwijnt.

Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.

Telefoonnummer

+31 6 1341‌ 0918

E-mailadres

info@‌mapleleafmedia.nl

Chat openen