Great pub. Great people. Great pint.

Cases

Gunnery's Irish Pub

Great Pub. Great People. Great Pint.

Buiten Ierland zijn weinig Ierse pubs zo authentiek als Gunnery's Irish Pub in Alkmaar. Het is daarom niet verwonderlijk dat bezoekers uit alle windstreken dit kleine stukje Ierland aan de Platte Stenenbrug weten te vinden.

Het eerste klantcontact met Gunnery's vond plaats in 2020, een bijzonder jaar vol improvisatie. Wat destijds met bezorgflyers en promotie van koek-en-zopie is begonnen groeide vervolgens snel uit tot een intensieve samenwerking en compleet nieuwe huisstijl.

Website en menukaarten

De nieuwe huisstijl moest natuurlijk ook online worden geïntroduceerd en daarom hebben in januari 2022 een nieuwe tweetalige website gelanceerd. De sfeer van de pub komt dankzij de professionele foto's, het door Guinness geïnspireerde kleurpalet en Iers aandoend lettertype uitstekend tot uiting. Door alle kaarten online aan te bieden, weten potentiële gasten precies wat ze kunnen verwachten.

Een Ierse pub trekt veel internationale bezoekers en daarom zijn de nieuwe menukaarten van Gunnery's in maar liefst vier talen beschikbaar. Het idee om de Duitse en Franse kaarten uitsluitend via QR-codes oproepbaar te laten zijn viel bij de uitbater in goede aarde. Voor de Franse vertaling was wat hulp nodig maar de Duitse en Engelse vertalingen kon ik zelf probleemloos verzorgen. Inmiddels worden de digitale kaarten veelvuldig opgeroepen en is de communicatie tussen personeel en gasten een stuk eenvoudiger geworden.

ICT-support

Door de hosting in eigen beheer te nemen, migratie en beheer van e-mailaccounts zelf uit te voeren en als vaste ICT-ondersteuner op te treden, heeft Maple Leaf Media voor de nodige efficiëntie binnen dit mooie horecabedrijf kunnen zorgen.

Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.

Telefoonnummer

+31 6 1341‌ 0918

E-mailadres

info@‌mapleleafmedia.nl

Chat openen