Cases

Gunnery's Guest House

Een warm gevoel van thuis

Met de komst van Gunnery's Guest House is de Alkmaarse binnenstad echt een pareltje rijker geworden. De sfeervolle appartementen zijn natuurlijk los van elkaar te boeken maar vormen tezamen ook een unieke groepsaccommodatie

Vanaf het moment dat de eerste ruimtes werden gestript ben ik betrokken geweest bij het opzetten van dit guest house. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het opzetten van een eigen website, het koppelen en inrichtingen van boekingsplatformen, het integreren van een betaalplatform, het meedenken over prijsstellingen en het creëren van diverse promotionele en informatieve toepassingen.

PMS en channel manager

Om een snelle groei te bewerkstelligen, heb ik voorgesteld de appartementen zowel via een eigen website als Booking.com en Airbnb te verhuren. Dankzij het zorgvuldig uitgekozen en ingestelde property management system (PMS) met ingebouwde channel manager, blijven kalenders en boekhouding uitstekend te overzien en altijd met elkaar gesynchronyseerd.

Van digitale plattegrond tot eigen krant

De samenwerking met Gunnery's Guest House omvat veel ruimte om met eigen ideeën te komen. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van gestileerde QR-codes, kunnen gasten kosteloos een unieke digitale stadsplattegrond gebruiken en heb ik een bijzonder krantje met interessante en belangrijke informatie gemaakt.

Mede dankzij deze opdracht heb ik veel kennis over recreationele appartementenverhuur vergaard en weet ik de meest bijzondere functionaliteiten van de grote boekingsplatformen te gebruiken. Op de achtergrond ben ik nog altijd beschikbaar om met de verhuurders mee te denken en ze van ondersteuning te voorzien.


Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.