Tuinontwerp & Interieurdesign voor Iedereen

Cases

A Lifestyle 4 All

Tuinontwerp & Interieurdesign voor Iedereen

Toen Shelley van A Lifestyle 4 All mij benaderde wist ze al precies wat ze wilde: een responsieve tweetalige website zonder al teveel poespas, geïnspireerd op een aantal door haar geselecteerde voorbeelden. Verder moest de nieuwe website met de seizoenen kunnen meeveranderen en moesten teksten worden verbeterd.

Website

Geheel naar de wens van de opdrachtgever is de mobielvriendelijke website van A Lifestyle 4 All eenvoudig van opzet. De site moet het daarom echt van de details hebben, zoals de vrolijke afbeeldingen, de subtiel bewegende titelfoto's en de door Shelley zelf gemaakte lijntekeningen.

Aanvankelijk stond enkel de kleur uit het logo vast en daarom heb ik het kleurpalet met lichtere en donkerdere varianten uitgebreid. De complementaire kleur bleek toevallig genoeg een lavendelkleur te zijn en deze wordt nu gebruikt om details uit te lichten.

Voor de bewegende titelfoto's zijn verder alle voorbereidingen getroffen, ieder seizoen heeft een setje unieke foto's en zelfs aan de kerstperiode is gedacht. Met een duidelijke handleiding kan Shelley deze foto's zelf omwisselen en ademt de site gedurende het hele jaar de sfeer van het seizoen.

Hosting en support

Uit praktische overwegingen heeft A Lifestyle 4 All gekozen voor een alles-in-eenoplossing, inclusief hosting en support. De verhuizing van de domeinnaam en soepele e-mailmigratie waren binnen een dag geregeld.

Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.

Telefoonnummer

+31 6 1341‌ 0918

E-mailadres

info@‌mapleleafmedia.nl

Chat openen