Cases

072-PC

De computerzaak mét service.

Toen Nederland tijdens de coronacrisis grotendeels gedwongen werd vanuit huis te werken, steeg de behoefte aan hoogwaardige laptops, computers en randapparatuur exponentieel. Dankzij de verkoop van zowel nieuwe als refurbished producten en het leveren van uitstekende support, weten computergebruikers uit heel Nederland de weg naar 072-PC te vinden. En dat in een tijd waarin fysieke computerzaken als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen.

Promotie

Maple Leaf Media heeft een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan de groeiende naamsbekendheid en alsmaar stijgende omzet van deze speciaalzaak. Denk hierbij aan het schrijven van persuasieve teksten, het bedenken en helpen opzetten van een succesvolle Flight Simulator computerlijn en het realiseren van een breed scala aan promotiemiddelen. Menig verkeersdeelnemer, parkeerder of bioscoopbezoeker zal de herkenbare reclame-uitingen van 072-PC niet zijn ontgaan.

Bedrijfsmatige ondersteuning

Naast de op promotie gerichte werkzaamheden heb ik 072-PC ook geruime tijd als allround medewerker ondersteund. Dit gebeurde niet alleen op kantoor en in de winkel maar ook als monteur in de buitendienst. Werkzaamheden varieerden van het realiseren van websites uit naam van 072-PC tot het uitvoeren van (laptop)reparaties en leveren van ICT support aan zowel zakelijke als particuliere klanten.


Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.