De computerzaak mét service.

Cases

072-PC

De computerzaak mét service.

Het werken vanuit huis heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. De enorme toename in vraag naar hoogwaardige laptops, computers en randapparatuur is dan ook een logisch gevolg van deze ontwikkeling.

In een tijd waarin fysieke computerzaken als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen, heeft 072-PC de wind flink in de zeilen. Dankzij de verkoop van zowel nieuwe als refurbished producten en het leveren van uitstekende support, weten computergebruikers uit heel Nederland de weg naar Alkmaar te vinden.

hp_400

Promotie

Maple Leaf Media heeft een substantiële bijdrage kunnen leveren aan de groeiende naamsbekendheid en stijgende omzet van deze speciaalzaak. Denk hierbij aan het schrijven van persuasieve teksten, het inspelen op hypes zoals met de succesvolle Flight Simulator pc's, het opzetten van advertenties op sociale media en het realiseren van een breed scala aan promotiemiddelen.

De door Maple Leaf Media gerealiseerde reclame-uitingen zullen menig Alkmaarder niet zijn ontgaan. Zo verscheen er een advertentie op een groot LED-scherm langs de N242, hangen er posters in de parkeergarage van theater De Vest, vind je reclameborden bij diverse verenigingen en draait er voor iedere film in de VUE-bioscoop een promotiefilmpje.

Bedrijfsmatige ondersteuning

Naast bovengenoemde promotionele werkzaamheden heb ik 072-PC ook geruime tijd als vaste medewerker ondersteund. Mijn kennis en interesses sloten goed aan op de dagelijkse werkzaamheden en dankzij de enorme drukte viel er meer dan genoeg te doen.

Mijn werkzaamheden varieerden van het actief verkopen in de winkel en het uitvoeren van reparaties tot het onderhouden van de website, realiseren van white-label websites en leveren van ICT-support aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Eerlijke en persoonlijke ondersteuning op het gebied van merk, vormgeving, tekst en webdesign voor starters, zzp'ers en mkb.

Telefoonnummer

+31 6 1341‌ 0918

E-mailadres

info@‌mapleleafmedia.nl

Chat openen